Korpa

 x 

You have no items in your shopping cart.

Prazna korpa

Sipom

intestazione_eng

Kompanija SIPOM je osnovana u Italiji pre više od 40 godina i bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda i usluga za profesionalno čišćenje. Zahvaljujući visokom stepenu diversifikacije aktivnosti, naša kompanija je razvila kvalitetne veštine, kao i širok spektar proizvoda na nekoliko tržišta: autoindutrija (automobili, auto-perionice), prehrambena industrija... Osluškujući potrebe kupaca nastojimo da budemo vodeća kompanija u oblasti profesionalne hemije i opreme za auto-perionice, sa inovativnim idejama i metodologijama. Ovo su pravila koje smo postavili kako bi razvili partnerstvo sa našim klijentima, jer SIPOM pored profesionalnih proizvoda nudi i profesionalne servise. Naše tehničko osoblje kao poslovna jedinica sa velikim iskustvom radi u sinergiji sa ostalim sektorima naše kompanije i cilj im je da ponude najblolje moguće rešenje svakom kupcu. Kupac je aktivan saradnik u svakoj našoj strategiji i politici za rast i razvoj. Dodatne informacije možete pronaći i na našem matičnom sajtu: www.sipom.it

Nasa vizija

Želimo da budemo priznati kao lider na nacionalnom i medjunarodnom tržištu u potpunosti poštujući životnu sredinu i bezbednost standarda zahvaljujući našim profesionalnim proizvodima koji su prilagodjeni specifičnim potrebama naših klijenata.

Nasa misija

Osnovana 1968 god., kompanija SIPOM je proizvela i distribuirala širok i raznovrstan spektar visokokvalitetnih proizvoda za auto-industriju i prehrambenu industiju. Naša kompanija ima široku mrežu dilera, agenata i prodavaca koji rade na domaćem i inostranom tržištu, čija fleksibilnost omogućava da brzo reaguju na želje i potrebe naših klijenata i tržišnih zahteva, kako za proizvode tako i za usluge. Naše iskusno tehničko osoblje ima za cilj proučavanje i primenu najboljih tehničkih rešenja za svakog kupca posebno, koristeći inovativne aplikacije. U našoj politici i strategiji rasta smo fokusirani na zadovoljstvo kupaca i na nivo usluga koje treba da zdovolje visokokvalitetne standarde.

Proizvodjaci

Please publish modules in offcanvas position.