Uslovi koriscenja

Postovani,

Uslovima koriscenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet nase usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opsti uslovi

1. Nakon prijema narudcbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrsi telefonsku potvrdu.
2. Nakon potvrde narudcbe od strane kupca, narudcba je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da narucene proizvode isporuci ispravne i u predviđenom roku
4. U slucaju bilo kakve promene prodavac je ducan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudcbe.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudcbe.
6. U slucaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske slucbe, o promenama cete biti obavesteni prilikom telefonske potvrde narudcbe.

Garancija kvaliteta

„Kumi nd“ D.O.O. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trosku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slucaju neizvrsenja ove obaveze, davalac garancije ce zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
Garantni rok pocinje danom prodaje  uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pecatom i potpisom ovlascenog prodavca.
Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridrcavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vrsene bilo kakve popravke od strane neovlascenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke ducnost prodavca i kupca je da izvrse pregled proizvoda i da ukacu na eventualna mehanicka ostecenja, u kom slucaju ce proizvod biti zamenjen.


Molimo Vas radi sto kvalitetnije usluge da se pridrcavate zadatih uputstava.


Reklamacije i povracaj robe

Reklamaciju mocete ostvariti u sledecim slucajevima:

1) Reklamacija prilikom instalacije ili prvog pustanja - Ukoliko se prilikom instalacije ili prvog pustanja u rad  konstatuje da je isporuceni prozvod ostecen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije ce popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkracem mogucem roku.
U slucaju vracanja robe i povracaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica,  delimicno ili u celosti, Kumi nd je u obavezi da povracaj vrsi iskljucivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda placanja, sto znaci da ce banka na zahtev prodavca obaviti povracaj na racun korisnika kartice.

2) Reklamacija u garantom roku - Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trosku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slucaju neizvrsenja ove obaveze, davalac garancije ce popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
U tom slucaju, proizvod saljete u servis iskljucivo na adresu ovlascenog servisa koja je upisana na garantnom listu. U slucaju slanja proizvoda u neovlasceni servis proizvod gubi garanciju.

3) Otkazivanje porudcbine - U slucaju otkaza porudcbine AutoBeli snosi troskove transporta


Rok za povracaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga sto je kupac naveo prilikom vracanja robe je 21 dan od prijema robe na servis. Nakon toga, ovlasceni servis za taj proizvod donosi odluku da li ce se kupcu dati nov proizvod ili ce se izvrsiti povracaj novca. Za uvacene reklamacije Kumi nd u potpunosti snosi troskove transporta.

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:
- reklamirani proizvod donesete u servis naznacen na garantnom listu u originalnoj ambalaci
- da podnesete na uvid original garantnog lista i fiskalni racun
- da date opis neispravnosti
- nakon toga, sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu kupac iskljucivo dobija od ovlascenog servisa gde je ostavio proizvod.

Kumi nd - CALL CENTAR
063/403-110

Zastita prilikom registracije putem Interneta

Privatnost podataka

Da bismo uspesno obradili Vasu narudcbu potrebni su nam Vase ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoc tih podataka bicemo u mogucnosti da Vam isporucimo celjenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudcbe.

U ime „Kumi nd“ D.O.O. obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih nasih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju prucanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li cele ili ne da se izbrisu sa mailing lista koje koriste za marketinske kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nucni za obavljanje posla. Svi zaposleni u AutoBelom odgovorni su za postovanje nacela zastite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje nasi posetioci trace i kupuju, kao i o stranicama koje posecuju. Te podatke koristimo da bismo poboljsali ponudu i izgled nasih stranica, i omogucili Vam jednostavnije koriscenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Koriscenje nasih servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Kumi nd d.o.o. se obavezuje da ce se pridrcavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju vacece tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obavestenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju
„Kumi nd“ D.O.O.


Štampa   El. pošta